Usile culisante industriale sunt proiectate pentru o multitudine de aplicatii, cele mai frecvente fiind pentru fabrici, depozite, parcari, centre comerciale, spitale si institutii.

Sistemele de usi culisante industriale sunt unele din cele mai practice solutii de acces industriale, oferind posibilitatea utilizarii in multiple configuratii cum ar fi:

  • cu 1 canat cu deschidere catre stanga / dreapta
  • cu 2 canate cu deschidere in ambele sensuri
  • cu 2 canate cu deschidere din centru catre laterale
  • cu deschidere telescopica

In plus, montarea usilor culisante se poate face in interiorul zidariei sau aplicat pe exteriorul peretelui, posibilitate oferita din considerente arhitecturale.

Gama larga de finisaje cuprinde inox, dar si otel galvanizat vopsit in camp electrostatic pentru durabilitate superioara.
Optional canatul usilor culisante poate fi prevazut cu vitraj de dimensiunile specificate de dumneavoastra.

Cum usile culisante industriale sunt sinonime cu siguranta, aceste usi se livreaza cu o serie de dispozitive menite sa sporeasca gradul de protectie oferit atat la utilizarea de zi cu zi cat si inchisa complet.

Usile culisante industriale se livreaza pregatite pentru montaj, rezultand in minimum de timp alocat instalarii in golul de zidarie.

Datorita designului sofisticat si a tehnologiei wireless din garnitura de protectie de la baza canatului, dispare problema firelor atarnate de-a lungul panelurilor.

Se poate alege intre actionarea manuala, cu cablu sau complet automata. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, usile culisante sunt concepute pentru cele mai inalte nivele de integritate si durabilitate.