ACCESORII

Forme discrete si elemente durabile.

Dispunem de o gama diversificata de accesorii destinate confortului si sigurantei dumneavoastra.

Nenumarate posibilitati de control al accesului.

Cu sistemele de control al accesului de la HSL, accesul neautorizat nu mai este o problema, intrucat detinem in portofoliul de produse o gama larga destinata facilitarii accesului personalului autorizat intr-o maniera confortabila si lipsita de erori.

Referindu-ne la sisteme de control al accesului intelegem un ansamblu de produse sau componente care trebuiesc instalate si care impreuna functioneaza si satisfac o cerinta clara si anume limitarea accesului anumitor persoane si permitand accesul doar pesoanelor care sunt detinatori de carduri / cartele de proximitate, taguri sau breloace de proximitate, detin coduri de acces pentru
tastatura, telecomenzi sau alte device-uri care permit deschiderea incuietorilor electromagnetice.

Elemente de feronerie ca parte integranta a oricarei usi.

Otelul inoxidabil lustruit si aluminiul anodizat sunt materialele noastre favorite, datorita caracterului ecologic si antibacterian.

Din inox sunt manerele si opritoarele de usa, iar aluminiul il regasim in barele antipanica, incuietoarele electromagnetice si bineinteles, in tocurile usilor, datorita greutatii reduse si aspectului vizual deosebit.

Facem din cele mai simple actiuni, ca simpla apasare a manerului sau actionarea barei antipanica, momente de incantare a simturilor tactile.

Barele antipanica si incuietorile electromagnetice au un aspect discret, integrandu-se cu usurinta in tabloul general atat al incaperii cat si al usii pe care sunt montate.