USI METALICE

Furnizam o gama completa de usi metalice de robuste si durabile.

Disponibile in unul sau doua canaturi, aveti la dispozitie o varietate de designuri si combinatii de paneluri cu grila de ventilatie si finisaje in culori din paleta RAL.

Usi metalice tehnice cu tocuri din otel galvanizat vopsite in camp electrostatic.

Usile metalice de la HSL ofera siguranta proiectului dumneavoastra si garanteaza incadrarea in normele europene de calitate si protectie conform directivelor in vigoare, toate acestea la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Tocurile din otel galvanizat sudate curat fara urme de sudura sau lustruire, sunt cele mai rezistente din gama de tocuri, facand fata foarte bine in mediile corozive si cu expunere la agenti chimici sau atmosferici.

In general, usile metalice vin ca o singura unitate impreuna cu tocurile. Acest lucru face mai usoara instalarea si utilizarea decat incercarea de a inchide o usa metalica pe un cadru de lemn.

Usile metalice multifunctionale de la HSL cu unul sau doua canate pot fi montate oriunde este nevoie de rezistenta si durabilitate superioare fiind potrivite pentru o multitudine de aplicatii de interior sau exterior.

Usi metalice tehnice concepute pentru traficul pietonal intens.

Aceste usi metalice sunt perfecte pentru utilizarea intensiva si constanta datorita robustetii, stabilitatii si rezistentei la socuri mecanice si deformatii. Putinele parti supuse la uzura fac din usile metalice sisteme usor de reparat si întretinut.

In general, usile metalice vin ca o singura unitate impreuna cu tocurile. Acest lucru face mai usoara instalarea si utilizarea decât încercarea de a închide o usa metalica pe un cadru de lemn.

Usile metalice sunt concepute pentru securitatea industriala, cu mecanisme de blocare de calitate pentru a impiedica incalcarea accesului neavizat. Acest lucru este un atribut valoros pentru zonele securizate ca bancile, bijutieriile, cabinetele medicale, sau oriunde accesul securizat este o necesitate.

Suntem increzatori in gama noastra de produse, garantandu-va o usa metalica care se potriveste nevoilor dumneavoastra individuale.

Cand aveti nevoie de ceva mai substantial decat o usa standard din lemn cu balamale, usile noastre de securitate din otel ofera securitate maxima.

Usile metalice tehnice sunt disponibile si in variante de protectie antifoc si izolate.