USI AUTOMATE

Solutii de acces moderne si fiabile, fara nici un efort si contact fizic.

Fie ca este vorba de un aeroport, un shopping-center, hoteluri, banci, restaurante, o statie de alimentare sau un minimarket, oriunde va confruntati cu problema traficului pietonal intens si in mod constant HSL va ofera cele mai bune solutii in materie de usi automate si automatizari pentru usi pietonale.

Design inteligent intr-o multitudine de modele pentru orice proiect

Usile si metoda de acces contribuie la prima impresie a trecatorilor, facand astfel din usi un element cheie in raport cu impactul emotional.

Intotdeauna pornim de la premiza ca esteticul si functionalitatea sunt complementare. Modelele de usi automate includ o diversitate de designuri cu sticla care asigura confortul, luminozitatea si transparenta de care are nevoie orice spatiu public si privat.

Cu HSL Solutions va oferim posibilitatea sa va schimbati perspectiva in ton cu evolutia tehnologica.

Descoperiti neasteptatul si autenticul. Suprafete plane, cromatica, texturi variate, transparenta, rezistenta si durabilitate, tot ce va doriti la o solutie de acces, indiferent de destinatia de utilizare noi va putem oferi.

HSL pune la dispozitie usi automate culisante simple, telescopice, curbate si usi automate culisante de colt (prismatice), in functie de parametrii tehnici prevazuti in proiectul arhitectural.

Comunicati-ne cerintele si ideile dumneavoastra. Cu HSL le puteti realiza.

Imbinam transparenta si esteticul pentru confortul dumneavoastra.

Noi va asiguram confortul accesului intr-un maniera futurista accente vizuale ce va diferentiaza de ceilalti utilizatori de solutii de acces pentru fluidizarea traficului pietonal, eliminand nevoia contactului direct pentru deschiderea sau inchiderea unei usi batante sau culisante.

Pe langa confortul si lipsa de efort depus la fiecare deschidere si inchidere a usilor automate culisante sau batante, va bucurati de silentiozitate deplina datorita mecanismelor inteligente inglobate in sistemul de automatizare.

Cu HSL va optimizati si modernizati intrarea in cladirile din sectorul public, avand la dispozitie 2 mari si cele mai frecvente solutii de acces de acest gen: usi automate culisante si usi automate batante.

Automatizarea usilor culisante si batante suporta greutati peste medie ale canatului, garantandu-va functionalitatea la folosirea intensiva.

Usile automate batante si usile automate culisante reprezinta o solutie de acces moderna si sofisticata ce imbina transparenta cu esteticul, fapt pentru care aceste sisteme reprezinta un trend al carui pondere este in evolutie in sectorul public.

Usile automate culisante sau batante sunt ideale pentru spitale si alte unitati medicale deoarece asigura un nivel optim de igiena impiedicand raspandirea bacteriilor si a infectiilor prin contactul cutanat cu diversele parti ale usii culisante sau batante, dovedindu-se a fi ideale pentru mediile sterile si chiar cabinete medicale.