Tel: +40 21 346 42 33|E-mail: office@hsl.ro

Usi Sectionale din Inox


Usile sectionale marca HSL sunt un produs complet diferit fata de orice solutie de pe piata inchiderilor industriale. Incepand de la designul industrial aparte si profesional, pana la rezistenta superioara oricarei usi sectionale executate din alte materiale.
[citeste mai mult]

Fiecare element al usii sectionale este confectionat din inox : panelurile, sinele de ghidaj, balamalele si componentele de legatura dintre acestea.
[citeste mai mult]

Descriere

GENERALITATI
  • Usi sectionale din inox concepute pentru cei mai exigenti clienti si cele mai pretentioase conditii de lucru.

Usile sectionale marca HSL sunt un produs complet diferit fata de orice solutie de pe piata inchiderilor industriale. Incepand de la designul industrial aparte si profesional, pana la rezistenta superioara oricarei usi sectionale executate din alte materiale.

Garantam functionalitatea, durabilitatea si rezistenta, caracteristici imperative ale unei solutii profesionale pentru profesionisti, de la profesionisti.

Usile sectionale din inox sunt ideale pentru spatiile in care iluminatul natural si transparenta nu sunt o necesitate, prioritate avand rezistenta si durabilitatea superioare oricaror alte solutii de inchideri industriale.

Usile sectionale din inox au ca aplicatii principale medii cu conditii de lucru severe, de ordin meteorologic: zone cu vant puternic, salinitate ridicata, umiditate crescuta si hazard chimic, avand rezistenta maxima impotriva agentilor atmosferici, chimici si corozivi, conditie care garanteaza functionalitatea si durabilitatea pe perioade de zeci de ani a profilelor de culisare si a arcurilor de torsiune.

STRUCTURA

Inoxul este unul din materialele noastre preferate in domeniul inchiderilor industriale datorita duritatii si rezistentei la socuri mecanice repetate, datorita caracterului ecologic, igienic si antibacterian deoarece suprafata neteda si lipsita de cele mai mici protuberante care ar favoriza acumularea si dezvoltarea agentilor microbieni.

  • Fiecare element al usii sectionale este confectionat din inox : panelurile, sinele de ghidaj, balamalele si componentele de legatura dintre acestea.
  • Usile sectionale din inox prezinta avantajul etansarii complete prevenind infiltratiile de apa cat si crearea curentilor de aer ce ar putea destabiliza un climat interior in mediile de lucru unde temperatura constanta este esentiala.
  • Usile sectionale beneficiaza de un sistem de garnituri de cea mai buna calitate. Acestea detin o grosime corespunzatoare destinatiei de utilizare a usii sectionale de inox.
  • Pentru asigurarea etansarii si a proprietatilor termoizolante eficiente, intre panelurile de 50 mm grosime umplute cu spuma poliuretanica sunt prevazute garnituri duble.
  • Datorita folosirii garniturilor duble usile sectionale din inox se pot folosi cu succes si la camerele de racire.
  • Optional usile sectionale de inox pot fi actionate automat prin inlocuirea arcurilor de torsiune cu un sistem de motorizare ale carui componente sunt confectionate din tabla zincata acoperite cu o caseta de protectie din inox.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top