Usi Antifoc Culisante sau Glisante pentru Spatii Industriale

Odata instalate, usile antifoc culisante, ofera protectie pasiva impotriva focului.

Adaptabile oricaror parametri structurali si in concordanta cu reglementarile legale in vigoare cu privire la securitatea impotriva incendiilor.

Usile antifoc culisante reprezinta solutii flexibile de protectie impotriva incendiilor intrucat se pot monta in goluri de zid de orice dimensiune, fiind executate la comanda conform dimensiunilor specificate de catre clienti.

Protectia pasiva este asigurata prin conectarea usii la centrala de alarmare la incendiu. In cazul unui incident, usa se inchide automat.

Solutii diversificate pentru orice proiect.

Fiecare produs este proiectat si testat pentru a corespunde cerintelor prevazute in standardele europene, putand fi livrat in diverse variante.
– culisante orizontal
– culisante vertical
– culisante telescopice

Segmentele individuale ale usii culisante antifoc prinse intr-o maniera care in final rezulta un produs compact, sunt confectionate din profile metalice subtiri prevazute cu rupere de punte termica.

Puteti opta pentru sisteme cu rezistenta la foc cuprinsa intre 30 si 120 de minute, dupa necesitatile dumneavoastra, iar protectia impotriva radiatiilor termice cuprinde intervale de 30 – 180 de minute.

Confort sporit cu usile pietonale.

Cu usile noastre antifoc culisante aveti posibilitatea montarii unei usi pietonale pentru fluidizarea traficului pietonal si conservarea energiei consumate la fiecare actionare a usii culisante.

Usile antifoc pietonale detin aceeasi rezistenta la foc de 30 – 120 de minute, in functie de nivelul de protectie oferit de usa culisanta.