• Economie de energie
  • Compartimentare
  • Protectie antifoc
  • Izolare termica
  • Controlul poluarii
  • Izolare fonica
  • Siguranta

Usile culisante antifoc se mentin in topul preferintelor arhitectilor in materie de sisteme de protectie antifoc datorita designului si tehnologiei care stau la baza reputatiei impecabile si a excelentei prin traditie.

Usile culisante antifoc de la HSL sunt un produs unic Romania, a caror rezistenta fac fata cu succes
conditiilor de trafic intens, rafalelor de vant si a altor agenti meteorologici, respectand in acelasi timp cerinte de conservare a energiei.

Usile culisante antifoc pot fi comandate cu unul sau canate cu parametri tehnici identici, livrate in set complet cu sine de ghidaj si contragreutati. Rezistenta la foc oferita este de maxim 120 de minute, cu specificatia EI 120 / EW 180.

Sunt solutia ideala pentru aplicatiile ce necesita usi culisante antifoc certificate pentru utilizarea in spitale, scoli, spatii publice, centre comerciale, fabrici si depozite.

Usile culisante antifoc sunt utilizate cu precadere in spatiile cu goluri de zidarie de dimensiuni mari, fiind o solutie mult mai practica si mai economica, respectand in acelasi timp normele de siguranta publica cu un maxim de eficienta.

Usile culisante antifoc reprezinta o structura simpla cu panouri tip sandwich cu miez din material antifoc, cu greutate minima in raport cu densitatea umpluturii.

Structura modulara permite livrarea si montarea usilor de dimensiuni foarte mari, in sectiuni individuale, pentru facilitarea manipularii acestora.

Din motive estetice si nu numai, sina de culisare poate fi ascunsa in cadrul buiandrugului iar suprafata canatului poate fi vopsita in camp electrostatic cu una din culorile standard.

Ansamblul contragreutatii este activat de o siguranta fuzibila sau de un electromagnet de retinere conectat la un sistem de detectie a incendiului care asigura inchiderea usii in cazul unui astfel de incident.

Modul de operare standard include „intotdeauna deschis”, „inchidere automata” (pentru usile mai mici) sau liber pentru inchidere sau deschidere manuala.

Singura cerinta speciala la montarea si utilizarea usilor culisante antifoc, este ca finisajul pardoselii si a peretilor sa fie perfect nivelat si neted.