DESFUMARE SI VENTILARE

Sisteme inovatoare de deschidere ferestre la distanta.

Sisteme de deschidere ferestre actionate de motoare electrice la 24V sau 230V, oferite de HSL Solutions. Pentru sistemele de ventilatie si evacuare fum, caldura, gaze fierbinti se pot instala dispozitive manuale, motoare electrice la 24 V si 230 V sau pneumatice cu butelie de dioxid de carbon (CO2) si valva termica.

Sistemele electrice de ventilatie sunt de fapt automatizari pentru ferestre, luminatoare si trape de fum cu lant sau piston, actionate de un buton electric sau de o centrala de incediu, senzori de fum, senzori de caldura si senzori de vant si ploaie.

Inteligenta, creativitate si solutii arhitecturale inovatoare.

Automatizarea este urmatorul pas in ce priveste un stil de viata modern si confortabil, dar si pentru un plus de rafinament adaugat spatiului in care este folosita, imbunatatind imaginea de ansamblu a mediului si imobilului in care se utilizeaza. Pot veni in orice forma si neconditionate din punct de vedere structural, putand fi actionate printr-o telecomanda simpla si eleganta.

Pentru a alege actuatorul potrivit spatiului dumneavoastra, mai trebuie sa aveti in vedere si alte cateva criterii de ordin tehnic. Astfel, va trebui sa calculati forta necesara pentru a mentine miscarea ferestrei, dar si dimensiunile tocului.

Sistemele de automatizare a ferestrelor capata o pondere pe piata din ce in ce mai mare atat in randul institutiilor, centre de birouri cat si la domicilii de resedinta, deoarece reprezinta un mod de economie a energiei, timpului dar si oferirii sigurantei.

Prin aceasta linie de automatizari va garantam nivelul inalt al calitatii si durabilitatii produselor noastre. Va oferim o serie de actuatoare electromecanice cu un grad de stabilitate,
flexibilitate imbinate cu un design modern si rafinat. Aceste produse se pot folosi pentru o gama larga de aplicatii precum ferestre clasice, lucarna, luminatoare, cupole, tip cortina, sau tip jaluzele si indiferent de modul de deschidere al acestora.

Automatizare pentru orice tip de deschidere a ferestrelor.

CUPOLA – Deschiderea clasica orizontala pentru ventilarea fumului din cladirile industriale, fiind sustinuta de balamale, brate sau pivoti.

LUCARNA – Este deschiderea perfecta pentru ventilare si iluminat sub acoperis. Sunt folosite atat in zone de resedinta cat si in sectorul comercial.

EXUBAIE – Balamalele sunt montate in partea superioara a ferestrei. Acest tip de fereastra se foloseste pentru aerisirea indirecta pentru a nu crea curenti de aer, chiar si in conditii de intemperie.

PIVOT – Fereastra cu ax de rotatie orizontal cu dubla functie de deschidere de pana la 180°. Permite ventilarea totala si curatarea usoara datorita pivotului ce permite accesul la fatada exterioara a ferestrei.

SUPRALUMINA – Balamalele se monteaza in partea inferioara. Acest tip de deschidere se foloseste pentru aerisirea indirecta, inclusiv in conditii de intemperie.

LUMINATOR – Deschiderea ferestrelor luminator, pozitionate in acoperisul imobilului ofera un iluminat amplu si o ventilare a interiorului fabricilor si complexelor industriale, pentru un maxim de luminare.

PARASOLAR – Pe langa efectul de umbrire a incaperii si controlul luminozitatii solare, actionarea complet verticala a sistemului duce la cresterea izolarii termice a peretilor cladirii.