USI RAPIDE INDUSTRIALE

Un concept nou, modern si revolutionar in materie de inchideri industriale.

HSL livreaza usi rapide disponibile pentru o mare varietate de aplicatii industriale de la companii miniere si gestionarea deseurilor la reprezentantele auto si firmele din industria alimentara.

Usile rapide sunt de dimensiuni mari, functionează la cicluri mai mari si includ caracteristici imbunatatite de siguranta.

Viteza mare de deschidere şi inchidere a cortinei usii rapide imbunatatesc fluxul de lucru, productivitatea si reducerea costurilor de energie prin deschiderile usilor mai repede decat usile traditionale.

Garantam integritate deplina.

Calitatea usilor rapide de exterior consta in designul simplu si robust.

Sinele de ghidaj al usilor rapide de exterior executate dintr-un poliester flexibil ofera actionarea silentioasa si previn avarierea acestora in urma socurilor mecanice repetate.

Durabilitatea si rezistenta cortinei usii rapide sunt asigurate de garnitura de protectie flexibila prevazuta in sectiunea inferioara, fiind o trecere de la generatia precedenta de usi rapide cu elemente rigide.

Eficienta cu minimum de servicii de mentenanta.

Ghidajele laterale flexibile va economisesc timp si va lipsesc de cheltuielile datorate reparatiilor si a inlocuirii panelului usii rapide.

Intretinerea minima este datorata deasemeni si garniturii de protectie de la baza cortinei usii rapide.

Mantaua usii rapide este protejata de sinele de culisare laterale care previn miscarile necontrolate ale cortinei cauzate de diferentele de presiune din interior respectiv din exterior, sau in cazul fortelor exercitate de rafale de vant puternice.

In comparatie cu usile rapide traditionale, usile rapide comercializate de HSL oferă o valoare mai bună si performanta intr-o varietate de industrii.

Usile rapide de la HSL sunt mai rapide, mai durabile si aveti increderea ca veti economisi timp si bani.