USI LAMINATE

Siguranta si rafinament cu usile laminate de la HSL.

Cand vorbim despre usile de interior, un design complex si cu note individuale nu trebuie sa reprezinte obstacole nici in cea mai mica masura, in special in

materie de siguranta, intrucat toate usile noastre din lemn vin cu un anumit grad de protectie antiefractie.

Aceasta caracteristica este specifica clasei de rezistenta mecanica 3 (WK3), in special in ce priveste structura robusta a componentelor usii si a pieselor de feronerie.

Usi laminate HPL si CPL igienice si durabile, proiectate pentru conditii dificile de exploatare mecanica.

Usile laminate HPL pot oferi atat o foarte buna rezistenta la foc, pentru situatia in care proiectul arhitectural implica si aceasta solutie, cat pot fi si buni izolatori fonici, etansi la fum si rezistenti la apa si umiditate atmosferica ridicata.

Cand vorbim de toate aceste aspecte, cu HSL sunteti intotdeauna pe partea protejata.

Usile laminate HPL de la HSL sunt o solutie de acces de interior igienica, ideale pentru conditii speciale de lucru fiind proiectate cu rezistenta mecanica clasa 3 si rezistenta la apa.

Suprafata usilor din lemn laminate cu HPL are un caracter antibacterian fapt pentru care se folosesc cu precadere in spitale ca intrare in cabinetele medicale, saloanele de pacienti, sali comune si toalete.

O alta destinatie de utilizare a usilor laminate HPL o reprezinta mediile cu umiditate ridicata ca sali cu piscina, toalete publice, rezistenta la apa a usilor din HPL nepermitand infiltratiile de apa in structura canatului care ar duce intr-un timp scurt la umflarea si deteriorarea placilor lemnoase din interiorul canatului.

Usile laminate HPL sunt disponibile si cu proprietati de izolare fonica, rezistenta la foc, daca proiectul tehnic prevede acesti parametri tehnici ai usilor de interior.