Usile de interior joaca un rol esential atunci cand vine vorba de stabilirea unor masuri de siguranta pentru cei dragi. Deci, este important sa ne gandim la masurile care sporesc protectia familiei dumneavoastra.

Usile din lemn de la HSL ofera protectie impotriva incendiului si etanseitate la fum pe perioade de 30 respectiv 60 de minute, datorita materialelor de cea mai buna calitate folosite in structura interna a canatului, cu proprietati unice de preventie a raspandirii fumului, focului si temperaturilor generate de incendiu.

Fiecare usa antifoc din lemn detine farmecul lemnului veritabil, cu HSL nemaitrebuind sa sacrificati din estetica pentru nivelul de protectie ridicat.

Pe langa siguranta oferita spatiilor interioare si a domiciliului dumneavoastra, usile antifoc din lemn se remarca prin flexibilitate, putand alege dintr-o varietate de specii de lemn si finisaje.

Oferim o multitudine de optiuni cu piesele de feronerie ce sporesc functionalitatea usilor antifoc din lemn, avand la dispozitie accesorii ca: manere de diferite modele, placi de protectie antisoc, amortizoare pentru inchidere controlata, vitraj din sticla antifoc cu aceeasi rezistenta a canatului, tocuri reglabile sau fixe din MDF sau metalice si multe alte optiuni pentru a ne conforma necesitatilor si exigentelor dumneavoastra.

Usile noastre din lemn antifoc sunt concepute pentru a se imbina vizual cu celelalte obiecte de decor dar si cu usi standard fara o functionalitate specifica.