Usi Antifoc – Solutii Complete pentru Protectie Impotriva Incendiilor

Usi pentru protectia impotriva incendiior insotite de aviz si agrement tehnic.

HSL Solutions ofera solutii de protectie la foc - usi sectionale, culisante si culisante vertical, cortine antifoc EI si EW, usi vitrate, usi din sticla sau din lemn, rulouri si ferestre, toate acestea rezistente la foc, din anul 2006. De-a lungul anilor am oferit solutii antifoc pentru sute de proiecte finalizate cu succes, de la spitale si clinici medicale la gradinite, scoli, institutii, restaurante si hoteluri, astfel incat pe langa cunostintele tehnice, expertiza noastra e completata de experienta aculumata in tot acest timp.

Fiecare proiect este diferit, fiecare client este unic.

De aceea, noi va oferim usi rezistente la foc care pot indeplini cerintele specifice fiecarui proiect de constructii sau de renovare. Echipa HSL Solutions va pune la dispozitie usi cu aplicatii specifice, atat pentru interior cat si exterior.
Pe langa dimensiunile standard ale usilor pe balamale pe care le detinem in stoc, putem livra la comanda modele de usi cu dimensiuni non-standard, specifice tabloului de tamplarie din proiect.
In gama de produse HSL Solutions veti mai gasi usi antifoc industriale cum ar fi : usi sectionale, culisante, cortine sau rulouri antifoc, toate acestea fiind executate din materiale si tehnologii de varf, garantand eficienta in functionalitate, rezistenta si durabilitate.
Imbinam cu succes siguranta si transparenta cu usile vitrate care ofera acelasi impact estetic oferit de usile de sticla din profile de aluminiu sau otel, fiind ideale atat pentru interior cat si exterior.

Toate usile pe care le oferim sunt insotite de Aviz si Agrement Tehnic, agrementul certificand rezistenta la foc a usilor pe clase de rezistenta.

Clasele de rezistenta standard sunt: EI30, EI60, EI90, EI120.
Usile pe balamale disponibile cu unul sau doua canate sunt perfecte pentru orice proiect datorita claselor de protectie la foc diversificate: 30 minute, 60 minute, 90 minute sau 120 minute rezistenta la foc.
In cazul usilor industriale puteti opta pentru usi pietonale etanse la fum cu acelasi grad de rezistenta la foc incorporate, permitandu-va astfel sa va incadrati in normele de siguranta publica in ceea ce priveste caile de evacuare de urgenta.
Usile noastre au o gama larga de caracteristici functionale: rezistenta la foc, protectie antiefractie si izolare fonica, precum si o diversitate de culori si modele cu design modern si rezistent.