USI INDUSTRIALE

Avantajele gamei de solutii de acces industriale sunt clare si convingatoare de la prima vedere.

Noi va oferim inspiratia de care aveti nevoie. Combinatiile fascinante de materiale de cea mai buna calitate, precizia si tehnologia de varf implementata in procesul de productie al usilor industriale rezulta solutii tehnice cu stil si unice.

HSL furnizeaza usi industriale atat pentru exterior cat si pentru interior.
Disponibile in diverse forme specifice functionalitatii, toate sistemele industriale si pietonale au in comun designul modern si simplu care sa le completeze functionalitatea, suplimentat de grilajele de ventilatie, vitrajul de orice dimensiune si finisajul in camp electrostatic in culori din paleta RAL.

La usile folosite la inchiderile industriale, functionalitatea si durabilitatea impreuna cu clasa de rezistenta mecanica reprezinta o caracteristica a calitatii unei usi industriale in conformitate cu standardele europene, usile industriale de la HSL fiind perfecte pentru utilizarea in fabrici, depozite, hale, unitati agricole si nu numai.

Rezultatele deosebite obtinute in urma testarilor riguroase efectuate pe materiale asigura, în cazul unei întretineri corespunzatoare, o functionare fara probleme pentru multi ani.
In paralel cu testele efectuate pentru ciclurile de închidere – deschidere, elementele constructive speciale sunt si ele, la rândul lor, testate foarte minutios.

Cu HSL Solutions orice este posibil, pentru noi nici o dimensiune nu reprezinta un impediment.

Materialele, forma, culorile, toate acestea pot fi imbinate dupa specificatiile stricte ale dumneavoastra, chiar si pentru inchideri industriale de cele mai mari dimensiuni posibile pe piata producatoare.

Facem acest lucru pentru a ne asigura ca fiecare detaliu se potriveste la locul lui si in ton cu celelalte elemente de decor.

Cadrele executate din sectiuni de otel galvanizat fara urme de sudura sau lustruire sunt foarte rezistente in mediile de hazard coroziv.

Prin urmare, nu doar ca ne asiguram ca produsul nostru are un aspect finit perfect, cat si sistemele de automatizare sa ofere un randament maxim pe durate indelungate.

Usile rapide furnizate de noi au ca destinatie de utilizare atat interiorul cat si exteriorul, putand fi dotate cu usi metalice pietonale pentru optimizarea fluxului de trafic, pentru mentinerea climatului interior si economisirea energiei.

Gama de usi industriale de la HSL cuprinde usi culisante vertical sau orizontal, cortine flexibile, usi din inox pe balamale, usi metalice pietonale izolate sau simple si usile sectionale.

Usile destinate sectorului industrial garanteaza functionalitatea si durabilitate indelungata, rapiditate si facilitate in utilizare si siguranta datorita protectiei antisoc integrate.

Usile industriale sunt insotite de aviz si agrement tehnic pentru atestarea conformitatii cu standardele si a caracteristicilor specificate in comanda dumneavoastra.