USI ANTIFOC VITRATE

Sticla, element modern de marca in domeniul constructiilor.

Usile de sticla antifoc reprezinta un punct de reper in inovatia tehnologica, care prin transparenta ofera o senzatie de libertate si confort psihic deoarece permite comunicarea vizuala cu elementele din exterior, oferind in acelasi timp protectie pentru interior.

Oferiti ambientului un plus de culoare si lumina naturala din plin.

Arhitectura moderna se bucura de un imens impact emotional asupra publicului, ori pentru aceasta elementele de interior ar trebui sa fie accesibile oricarei persoane din exteriorul cladirii facand posibila admiratia nu doar a fatadei.

Transparenta ferestrelor si a usilor de sticla antifoc asigura iluminatul natural bogat de care aveti nevoie atat pentru stimularea creativitatii cat si ca metoda de conservare a energiei.

Eliminati barierele constructiilor din beton.

Cu ferestrele si usile de sticla antifoc eliminam barierele constructiilor de beton si otel oferindu-va o alternativa cu aceleasi proprietati termoizolante si va permitem sa va bucurati de mediul inconjurator, toate acestea fara a destabiliza climatul interior al mediului de lucru indiferent de locatie.

Usile antifoc din sticla sunt rezistente la foc pe durate de 30, 60, 90 si 120 minute in clasa EI.

Pe langa usile cu un canat si usile cu doua canate avem in completarea gamei si geam antifoc fix cu rama din aluminiu si respectiv otel.

Deasemenea se pot executa la comanda si vitrine antifoc complexe incluzand usi antifoc din sticla cu supralumina, panouri laterale antifoc si geamuri antifoc fixe.

Usile pietonale de sticla antifoc pot fi comandate indiferent de dimensiuni, cu toc din aluminiu sau din otel, iar tocul poate fi vopsit in camp electrostatic la alegere, in orice culoare din paleta RAL.