Usile sectionale furnizate de HSL remarca prin rezistenta deosebita in orice tip de conditii atmosferice, oferind totodata o excelenta izolare termica si protectie sporita a bunurilor din spatiile compartimentate cu aceste usi industriale de ultima generatie.
 
Rezistenta structurala este oferita in principiu cu panelurile executate din profile de otel, umplute cu spuma poliuretanica care asigura un coeficient optim de izolare termica. Izolarea termica este prezenta chiar si daca optati pentru dotarea panourilor sectionale cu vitraj, contrar unor concluzii trase la o prima vedere. In acest context, constructia inovatoare a usilor sectionale furnizate de HSL face diferenta dintre modelele clasice intalnite in garaje si alte aplicatii comerciale.
 
Panourile vitrate pentru usi sectionale pot varia ca suprafata in functie de tipul usii sectionale, incepand de la panouri discrete care nu ofera detalii la o inspectare vizuala din exterior (in cazul usilor sectionale izolate), pana la usi sectionale complet vitrate utilizate la showroomuri si alte aplicatii unde se doreste expunerea permanenta a produselor din interior.
 
In aplicatiile in care izolarea termica este un criteriu, usile sectionale sunt cea mai recomandata solutie intrucat investitia initiala a costurilor de achizitie este depasita de economiile inregistrate lunar, fiind populare in randul fermelor zootehnice, in sectorul agricol si al facilitatilor industriale unde se cer in mod expres cele mai bune solutii de izolare termica, securitate si rezistenta la vant.
 
Avand la dispozitie o ampla paleta de culori care sa asorteze usa sectionala cu fatada cladirii, efectiv nu exista motive contra achizitionarii unei astfel de usi, in conditiile in care necesitatile de lucru indica in aceasta directie.
 
Usile sectionale industriale sunt caracterizate de flexibilitate, astfel ca aveti posibilitatea de a alege intre un sistem cu actionare manuala (lant) sau automata (motor trifazic si panou de control cu trei butoane).
 
Sistemul de actionare manuala este inclus si daca optati pentru varianta automata, pentru a putea opera in continuare usa sectionala in eventualitatea unei caderi de tensiune.
 
Indiferent de sectorul de aplicatii, este vital pentru afacerea dumneavoastra sa va desfasurati activitatea in conditii de maxima siguranta cu un produs fiabil precum usile sectionale.
 
Un alt exemplu in care temperatura atmosferica stricta reprezinta un criteriu esential este industria alimentara si spatiile aferente de depozitare a perisabilelor. Aceste aplicatii vizeaza si o strictete in protocoalele de siguranta in vederea protejarii utilajelor industriale de mare valoare, motiv in plus pentru care usile sectionale sunt recomandate.
 
Intrunirea deplina a cerintelor impuse de segmentul specific de aplicatii va facilita selectia usii sectionale potrivite.
Majoritatea intreprinderilor din sectorul agricol implica accesul in incinte cu atmosfera controlata pentru a mentine calitatea recoltei. Usile sectionale asigura o izolare corespunzatoare datorita garniturilor de etanseizare care intrunesc cele mai exigente standarde din industrie, fiind perfecte ca usi de exterior in depozite, facilitati de stocare a marfurilor perisabile si statii de andocare.
 
Usile sectionale sunt concepute pentru utilizarea intensiva si indelungata, astfel ca nu trebuie sa va ingrijorati de durata de viata a componentelor vizate de procesul de deschidere si inchidere.
 
Prezenta garniturilor de etansare durabile ofera o excelenta protectie impotriva agentilor atmosferici, in special a vanturilor puternice si a ploilor torentiale, indiferent de numarul de panouri vitrate.
 
Indiferent de proiect, este imperativ sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este executat in conformitate cu normele in vigoare, calitate pe care doar furnizorii autorizati o pot asigura.