USI DIN INOX INDUSTRIALE

Usi din inox destinate sectorului industrial si farmaceutic.

Usile din inox sunt usi antibacteriene concepute pentru aplicatii de interior in sectorul public, privat si industrial, pentru compartimentarea mai multor incaperi cu conditii climatice stricte.

Solutii igienice si antibacteriene etanse si termoizolante.

Corespund clasei 3 de rezistenta mecanica si sunt executate etans, putand fi umplute cu fagure de stabilizare, spuma poliuretanica sau vata minerala.

Usile culisante din inox frigorifice sunt proiectate pentru incaperi cu temperaturi cuprinse intre -45 si -5°C, compatibile cu mai multe tipuri de goluri de trecere si tipuri de zidarie si alte specificatii arhitecturale.

Pentru folosirea in camere de racire unde temperaturile de lucru se cuprind intre 0 si +10°C, grosimea canatului usii culisante de inox este de 60 mm.

Panelul usilor din inox este sudat la colturi pentru ca intreaga structura sa respecte un standard de igiena, executia usii efectuandu-se cu mare grija.

Aceste usi sunt confectii integral din inox, avand astfel garantia unui produs din cele mai bune materiale, fiecare usa culisanta de inox detinand un numar de serie unic.

Cu HSL Solutions orice este posibil, pentru noi nici o dimensiune nu reprezinta un impediment.

Oferim inchideri industriale de cele mai mari dimensiuni posibile pe piata producatoare. Facem acest lucru pentru a ne asigura ca fiecare detaliu se potriveste la locul lui si in ton cu celelalte elemente de decor.

Prin urmare, nu doar ca ne asiguram ca produsul nostru are un aspect finit perfect, cat si sistemele de automatizare sa ofere un randament maxim pe durate indelungate.

Usile din inox furnizate de HSL au ca destinatie de utilizare atat interiorul cat si exteriorul, fiind perfecte pentru mentinerea climatului interior si economisirea energiei.

Gama de usi industriale de inox de la HSL cuprinde usi culisante sau pe balamale, la care aveti garantate functionalitate si durabilitate superioare.