Rulouri Antifoc de la HSL Solutions

Protectie antifoc si economie de spatiu

Datorita simplitatii structurale a designului, rulourile antifoc ocupa foarte putin spatiu la instalarea in golul de trecere.

Solutii de protectie la foc pentru industrie, spatii de depozitare mari si spatii comerciale in conformitate cu standardele europene

Rulourile antifoc sunt inchideri industriale ce se fabrica doar la comanda, conform tabloului de tamplarie si a altor specificatii tehnice.

Dupa productie fiecare rulou antifoc este testat pentru stabilirea conformitatii cu standardele europene, putand fi livrate in diverse variante.

Datorita simplitatii structurale a designului, ruloul antifoc ocupa foarte putin spatiu la instalare.

Solutii ingenioase pentru spatiu limitat si impact vizual maxim

Componentele mecanice ale rulourilor rezistente la foc sunt similare cu cele ale altor usi ce protejeaza impotriva incendiilor: ax rotativ, ghidaje laterale, cortina din material antiinflamabil, bara inferioara si panou de control.

Aceste solutii tehnice sunt folosite cu precadere in spatiile de depozitare, centrele comerciale si in zonele destinate publicului unde spatiul este limitat iar impactul vizual este important.

Rulourile antifoc de la HSL pot fi livrate in diverse variante: din profile metalice sau din material textil, ambele variante avand aceeasi functionalitate si destinatie de utilizare. Sunt folosite cu precadere in centrele comerciale si in zonele destinate publicului larg unde spatiul este limitat iar accentele vizuale sunt importante.