RULOURI INDUSTRIALE

Calitate incontestabila, cele mai bune preturi de pe piata si livrare in cel mai scurt timp.

Cel mai important aspect cu privire la rulourile industriale este gradul inalt de protectie oferit impotriva tentativelor de efractie si vandalism.

Toate rulourile noastre sunt insotite de certificatul CE care atesta conformitatea cu standardele europene de calitate si protectie.
Rulourile industriale antiefractie vor prevede in certificat modificari conform categoriei 2 si 3 de protectie antiefractie, mentionate in normele de protectie din standardul NEN 5096:2007.

Cu HSL Solutions optiunile dumneavoastra sunt nelimitate, avand in oferta noastra modele de rulouri industriale pentru orice situatie.

HSL este furnizor de top de rulouri industriale, usi rapide de interior si exterior si cortine si rulouri antifoc insotite de aviz si agrement tehnic.

Detinem o gama diversificata si complexa de rulouri industriale antiefractie, executate din modele variate de profile speciale nevoilor dumneavoastra de lucru. De la rulouri din profile perforate, masive izolate termic sau neizolate, pana la grilajele tip rulou ideale pentru centrele comerciale unde se doreste ca produsele sa fie cat mai vizibile chiar si la dupa terminarea programului de lucru a magazinului in care se doresc a fi montate.

Materialele folosite in fabricatia rulourilor industriale sunt otelul, aluminiul sau policarbonati de cea mai inalta calitate care va garanteaza

durabilitate si rezistenta, principalele caracteristici pe care le are in vedere orice comerciant care isi doreste siguranta bunurilor.

Rulourile industriale pot fi actionate manual sau automat, dupa necesitatile dumneavoastra.
Optional, rulourile pot fi prevazute cu ferestre (in cazul rulourilor masive) si grilaje de ventilare.

Tot in categoria rulourilor industriale intra usile rapide din PVC cu aplicatii de interior sau de exterior, ideale pentru sectorul industrial si alimentar.

In gama de rulouri industriale punem la dispozitia dumneavoastra cortine antifoc si etanse la fum cu durate de rezistenta la foc de pana la 120 de minute,

cu o pondere de utilizare din ce in ce mai mare in special in sectorul public ca centrele comerciale si alte unitati unde se comercializeaza sau se

depoziteaza bunuri de valoare ce necesita solutii de protectie antifoc estetice si flexibile.

Solutii economice, flexibile si usor de operat cu un minim de intretinere.

Fie ca aveti nevoie de rulouri de securitate, izolare sau usurinta in utilizare, usile industriale tip rulou sunt ideale pentru utilizarea in sectorul comercial, industrial sau casnic.

Grilajele si rulourile industriale sunt concepute pentru a ocupa spatiu minim dand in acelasi timp utilizarea maxima de deschidere.

Usile tip rulou industrial sunt produse cu experienta si maiestria de a livra solutia de care aveti nevoie. Instalarea este rapida, cu intreruperi minime si atunci cand este bine instalata, riscul de deteriorare este foarte scazut.

Aceste rulouri sunt recomandate pentru utilizare in toate tipurile de cladiri industriale si comerciale, pana la suprafata maxima a usii de 30 m2.

Rulourile noastre universale sunt dotate cu mecanism de operare diferite si specificatiile de performanta la nevoile industriale, inclusiv rulourile industriale automatizate.

Grilajele industriale sunt realizate din otel de inalta calitate, beneficiind de o montare usoara si intretinere cu costuri minime.