Cortine Antifoc

Bariera antiincendiu cu stil si simplitate.

Noile trenduri in materie de protectie antifoc abordeaza finetea si flexibilitatea. Desi la prima vedere inspira un produs delicat si fragil, cortinele antifoc detin aceeasi rezistenta intalnita si la celelalte usi antifoc industriale.

Cortinelor antifoc EI si EW pentru sectorul industrial ofera avantaje clare si convingatoare.

HSL Solutions ofera cortine antifoc clasificate EI respectiv EW cu durate de rezistenta la foc de pana la 120 de minute. Cortinele antifoc EI au proprietati de izolare termica si etanseitate la foc si fum. Cortinele antifoc EW formeaza o bariera eficienta impotriva radiatiilor termice.

Cortinele antifoc EI si cele EW sunt recomandate atat pentru exterior cat si pentru interior.

Sunt ideale pentru locurile in care optimizarea spatiului este un detaliu important. Amintim aici spatiile comerciale sau depozitele industriale.

Combinatiile inovatoare de materiale flexibile rezistente la foc de cea mai buna calitate, precizia si tehnologia de varf implementata in procesul de productie, fac din cortinele antifoc solutii tehnice foarte eficiente si economice.

Cu HSL Solutions orice este posibil, pentru noi nicio dimensiune nu reprezinta un impediment.

Cortinele antifoc se integreaza armonios in aspectul general al fatadei exterioare a cladirilor concomitent cu adaptarea elementelor de decor de la interior.

Cortinele antifoc va ofera spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra facilitand traficul pietonal din ambele sensuri de mers. Sunt perfect adaptabile in spatii de dimensiuni variate.

Functionand impecabil timp indelungat si avand finisaje rezistente in timp, cortinele antifoc de la HSL Solutions ofera protectie, rezistenta si calitate.

Realizam la comanda dimensiuni atipice conform proiectului dvs.