USI CULISANTE INDUSTRIALE

Structuri fiabile si economice

Mergand pe premiza exigentei va garantam o gama variata de produse cu destinatie de utilizare exclusiv industriala care se bucura de toate calitatile unei inchideri industriale. Produsele noastre intra in conformitate cu standardul de calitate EN-ISO 9001

Avantajele gamei de solutii de acces industriale sunt clare si convingatoare de la prima vedere.

Ne pastram integritatea fata de clienti prin actualizarea produselor la cele mai noi standarde de calitate si functionalitate. Usile culisante industriale beneficiaza de cele mai bune solutii termoizolante, valoarea standard de transmisie termica fiind U = 0.84 W/m²K, contribuind direct si la economia de energie.

Portofoliul de solutii de acces industriale culisante include si varianta cu rezistenta la foc cuprinsa intre 30 si 120 de minute, dupa necesitatile dumneavoastra, iar protectia impotriva radiatiilor termice cuprinde intervale de 30 – 180 de minute.

Usile culisante industriale de la HSL pot fi echipate cu usa pietonala pentru fluidizarea traficului pietonal si conservarea energiei consumate la fiecare actionare a usii culisante.