USI SECTIONALE INDUSTRIALE

Cele mai solide si mai rezistente usi industriale.

Detinem un portofoliu bogat de solutii de acces industriale, insa cele mai eficiente si implicit cele mai solicitate sunt usile sectionale.

Montaj facil in orice conditii de spatiu.

Usile sectionale detin sisteme de montaj care se adapteaza oricarei structuri, economisind spatiu in depozitele si halele industriale.

Datorita sistemelor de montaj usile sectionale se pot monta in siguranta atat in cladiri nou construite cat si in proiecte de renovare.

HSL ofera solutii specifice clientilor pentru fiecare aplicatie:

– usi sectionale cu panouri vitrate pentru inspectarea zonelor compartimentate.

– usi sectionale izolate termic pentru mentinerea unui climat interior constant, ideal in spatiile in care temperaturile constante sunt vitale.

– usi sectionale antifoc care pe langa un grad de izolare termica si fonica ridicat asigura protectie antifoc, compartimentand incaperile expuse la incendiu de cele in care sunt depozitate bunuri vulnerabile la temperaturile ridicate dar si la emisiile de incendiu.

– usi sectionale din inox datorita caracterului igienic si antibacterian sunt ideale pentru unitatile de depozitare a alimentelor si produselor perisabile, unde temperatura constanta si igiena maxima sunt o conditie imperativa si esentiala pentru desfasurarea activitatii.

Calitate dovedita si atestata de certificatele de conformitate insotite de aviz si agrement tehnic.

Calitatea unei usi sectionale este reprezentata de eficienta mecanica alaturi de gradul de protectie oferit la actionare, atat ca operator al usii sectionale cat si ca transportator al bunurilor manipulate.

Rezultatele testelor complexe efectuate pe materiale asigura in cazul unei intretineri corespunzatoare, o functionare fara probleme pe perioade indelungate de ordinul anilor.

In paralel cu testele efectuate pentru ciclurile de inchidere – deschidere, elementele constructive speciale sunt si ele, la rândul lor, testate minutios stabilindu-se o durata de viata de minim 50000 de cicluri de functionare.

HSL garanteaza pentru tehnica de productie a usilor sectionale. Prelucrarea computerizata garanteaza dimensiunile exacte ale elementelor usii, asigurand o potrivire perfecta la asamblarea accesoriilor si a elementelor de feronerie.

Usile sectionale sunt insotite de aviz si agrement tehnic pentru atestarea conformitatii cu standardele si a caracteristicilor specificate in comanda dumneavoastra.