USI DE SPITAL

HSL inseamna abordare profesionala. Ne concentram pe concret, solutii simple si eficiente.

Suntem pregatiti pentru orice fel de comenzi de productie, usa de spital putand fi comandata adecvat nevoilor clientului sau la recomandarea arhitectului.

Furnizam solutii tehnice si o gama completa de usi de spital destinate unitatilor medicale si companiilor farmaceutice. Sub marca noastra, oferim usi de spital de o estetica deosebita, siguranta si functionalitate de top datorita materialelor folosite si componentelor proiectate de cei mai buni ingineri in domeniu.

Ne-am remarcat la scara industriala fiind principala solutie a unitatilor medicale care doresc usi de spital cu o rezistenta si durabilitate net superioare tuturor producatorilor din acest omeniu.

Solutii tehnice de acces igienice si antibacteriene pentru utilizare indelungata.

Oferim usi antiradiatii culisante sau pe balamale, in functie de specificatiile dumneavoastra. Usile radiologice pot fi vitrate cu geam radiologic cu echivalenta plumb identica canatului si usii antiradiatii, permitand comunicarea si inspectia.
Solide, rezistente, durabile si igienice, usile radiologice ofera protectie eficienta in caile de trecere a agentilor de hazard radiologic, conform directivelor Comisiei Nationale de Protectie Radiologica, asigurand un mediu de lucru sigur operatorilor din zonele expuse radiatiilor din diferite surse, de la unitatile medicale pana la facilitatile industriale (ex.: camere RTG, rezonanta magnetica, tomografie computerizata, etc.).

Usile ermetice de spital sunt special concepute pentru utilizarea in salile de operatii, laboratoare si alte medii de camere curate in cazul in care controlul presiunii aerului si igiena sunt de maxima importanta.
Usa culisanta ermetica este intrebuintata in zonele de acces in mediu controlat, unde izolarea fonica si termica sunt premise imperative, intrand in conformitate cu standardul de calitate UNI EN ISO 9001:2008.

Usa laminata HPL este o solutie de acces igienica si antibacteriana fiind tratata microbiologic, este usor de intretinut si de curatat. Se utilizează acolo unde se impun usi cu rezistenta mecanica, la foc, umiditate ridicata si alti factori externi nefavorabili,facandu-le un sistem versatil ideal pentru orice aplicatie de interior.

Tocurile unghiulare turnate in forme speciale cu spuma poliuretanica reprezinta o structura robusta ajustata pentru montarea usilor grele, compatibile chiar si pentru pereti din rigips, fara a mai fi necesara ranforsarea cu structuri suplimentare din otel.
Optional, putem furniza usi de spital cu vitraj plan nivelat cu suprafata canatului facand astfel curatarea geamului mai usoara si totodata detine un rol estetic.

Experienta, aparatura profesionala si cunostintele tehnice ne recomanda in alegerea produselor noastre.

Oferim o gama de usi de spital in fabricarea carora am implementat cele mai noi tehnologii si folosim materii prime la cele mai inalte standarde de calitate, apreciate atat de clienti din tara cat si din afara granitelor.

Toate procedeele liniei de productie sunt conform sandardelor ISO iar controlul calitatii ne permite sa va punem la dispozitie usi de spital concepute de lideri in domeniul proiectarii sistemelor de usi pentru unitati medicale specializate si nu numai.

Fiecare usa de spital produsa este tratata individual, astfel fiecarei usi de spital iesite de pe linia de productie ii este atribuita un numar de serie unic.

In proiectarea usilor luam in calcul fiecare aspect tehnic, referitor atat la destinatiile de utilizare a clasei usii cat si la caracteristicile generale ale usii: grosime, tipurile de zid in care va fi montata si aranjamentele aferente, elemente de asamblare speciale, luam in considerare toate fortele si sarcinile la care aceasta va fi supusa, dotari si accesorii optionale – iar la acestea ne gandim la toate aplicatiile posibile.