USI LAMINATE HPL

Executam la comanda usi laminate HPL cu tocuri metalice sau din aluminiu.

Usile laminate HPL sunt o solutie excelenta in combinatie cu tocul metalic sau din aluminiu, ambele variante potrivindu-se perfect atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Usa laminata HPL se livreaza gata de montare, prevazuta din fabricatie cu perforatii si gauri pentru diferitele elemente de feronerie ca balamalele, manerul si altele, nemaifiind necesare nici un proces de modificare.

Solutii complete de interior estetice, igienice si rezistente.

Usa laminata HPL este o solutie de acces igienica si antibacteriana fiind tratata microbiologic.

Usile laminate HPL au un design modern si rezistent, fapt pentru care se folosesc cu precadere in spitale, scoli, spatii comerciale si cladiri industriale, datorita multifunctionalitatii acestui tip de usi.

Usor de intretinut, se utilizează acolo unde se impun usi cu rezistenta mecanica, la foc, coroziune in medii cu umiditate ridicata si alti factori externi nefavorabili, facandu-le un sistem versatil ideal pentru orice aplicatie de interior.

Multifunctionalitate si destinatii universale cu un produs impecabil.

Usile laminate HPL se pot folosi cu succes in cladirile de locuinte colective datorita intrunirii tuturor cerintelor legale pentru astfel de destinatii de utilizare.

Combinam durabilitatea cu estetica pentru a ne conforma cerintelor individuale ale fiecarui client. Va oferim posibilitatea de a va nuanta aspectul tocului din aluminiu cu restul elementelor usii laminate HPL si cu cele mai mici detalii din decorul de interior.

Canatul usilor laminate HPL este rezistent la zgarieturi si impact incadrandu-se in clasa mecanica 3.

Multitudinea de culori si texturi disponibile pentru aceste usi va permit sa adaugati o nota personala interiorului in care sunt montate.

Sunt o solutie versatila deoarece pot fi montate in orice spatiu de interior integrandu-se cu orice decor interior, datorita gamei diversificate de texturi de suprafata. De la culori solide la aspect lemnos calitatea finisajului este aceeasi.

Toate aceste caracteristici plaseaza usile laminate HPL in topul celor mai avantajoase solutii de acces din domeniul constructiilor.