USI DE RADIOLOGICE

Solutii complete de protectie antiradiatii

Oferta HSL de usi tehnice include usi antiradiatii culisante, pe balamale si ferestre radiologice pentru spitale si alte aplicatii din sectorul industrial unde este necesara cea mai buna protectie impotriva hazardului radiologic.

Structuri antibacteriene si durabile pentru cele mai exigente cerinte de igiena.

Fiecare usa radiologica culisanta are o constructie igienica si antibacteriana, special conceputa pentru unitatile medicale, pentru a elimina riscul raspandirii infectiilor. Toate acestea vin impreuna sub forma unui produs estetic datorita designului modern creat pentru cei mai exigenti clienti.

Usile antiradiatii culisante sau pe balamale pot fi executate din inox, otel galvanizat zincat, sau paneluri de lemn laminate HPL cu clasa de rezistenta mecanica 3, oricare din materialele utilizate in constructia canatului contin in miezul usii plumb de 99,9%.

In functie de nivelul protectie antiradiatii dorit prevazut de proiectul dumneavoastra putem oferi insertii de plumb cu grosimi de la 0,5mm pana la 40-50 mm, parametrii tehnici ai structurii usii diferind de la un model la altul. Solutia radiologica cel mai frecvent solicitata este insertia de plumb de 1-2 mm grosime.

Optiunile includ si vitraj acrilic cu plumb, cu acelasi grad de protectie antiradiatii oferita de celelalte elemente ale usii culisante.

Finisajul usilor radiologice laminate HPL este standard de culoare alb, alte culori fiind disponibile la cerere. Marginile perimetrale sunt acoperite cu profile din aluminiu extrudat.