USI DIN LEMN

Usi din lemn cu destinatii variate ce acopera toate aplicatiile de interior.

Procesul de fabricatie al usilor din lemn incepe cu alegerea materiilor prime de cea mai buna calitate conform standardelor europene, rezultand un produs excelent pentru aplicatii de interior cu diferite proprietati, in functie de caracteristicile mediului de lucru dar si a factorilor climatici de interior.

Usile din lemn din oferta HSL se executa la comanda, dimensiunile nefiind o problema, indiferent de necesitati.

Usile din lemn cu aplicatii de interior trebuie sa intruneasca un spectru de cerinte specifice.
– protectie antiefractie
– rezistenta mecanica clasa 3
– design estetic si inovator
– tocuri metalice si din lemn care asigura stabilitate maxima ce contribuie la protectia antiefractie
– numeroase modele de finisaje si texturi de suprafata

In oferta HSL se numara cele mai frecvent solicitate usi din lemn si anume: usi din lemn antifoc, usi laminate HPL sau CPL, usi din MDF si usi din lemn izolate fonic.
Toate usile din lemn se livreaza la alegere cu toc metalic, din aluminiu sau din MDF, reglabil sau fix.

Usile din lemn antifoc se folosesc in aplicatiile de interior unde se doreste o masura de compartimentare a spatiilor pasibile de incendiu, de rutele de evacuare in siguranta a personalului.
Usile antifoc din lemn sunt disponibile si clientilor precauti care se gandesc la siguranta proprie si a familiei.

Usile din MDF sunt usi concepute pentru resedinte, cladiri de locuinte colective si alte aplicatii de interior. Aceste usi reprezinta solutii flexibile si versatile, intrucat se livreaza cu toc din MDF fix sau reglabil de diverse dimensiuni, acoperind tocuri de orice grosime.

Inglobam versatilitatea intr-un produs estetic si multifunctional.

HSL furnizeaza usi laminate HPL care se ridica la cele mai inalte standarde de calitate cu miez din diverse materiale la alegerea dumneavoastra, fiecare varianta fiind destinata unei aplicatii specifice: izolare fonica, rezistenta la foc si rezistenta la apa.

Unul din cele mai solicitate produse de la HSL Solutions este usa laminata HPL. Disponibila cu toc metalic sau din aluminiu, sunt considerate cele mai bune solutii de interior, fiind folosite cu precadere in spitale si alte unitati unde igiena este un criteriu esential.

O aplicatie speciala pentru usile laminate HPL o reprezinta intrarea in sali de piscina, toalete si sali comune, fiind utilizata cu precadere in spitale si medii in care igiena este un criteriu de baza. Caracterul antibacterian al usilor laminate HPL se datoreaza suprafetelor plane care nu permit acumularea de particule de murdarie si microbi si raspandirea acestora.

Usile laminate HPL se deosebesc de celelalte usi din lemn prin rezistenta la soc mecanic si apa, nepermitand infiltratiile care ar afecta integritatea usii.
Aceste caracteristici fac din usile laminate HPL o solutie ideala pentru mediile cu umiditate ridicata, pentru spitale si oriunde este necesara mentinerea unui nivel maxim de igiena.

In oferta HSL punem deasemeni la dispozitie si o gama variata de finisaje si texturi din care puteti alege pentru usile din lemn.