O usa vitrata de interior poate imbunatati aspectul unei incaperi prin sporirea luminozitatii in zona respectiva, calitate imposibil de obtinut in contextul utilizarii unei usi metalice sau din lemn cu canat plin.
 
In trecut posibilitatile erau limitate la usi antifoc cu panouri vitrate din plasa metalica cu perforatii romboidale, plasa fiind confectionata din otel galvanizat. In prezent nu mai suntem limitati la o singura optiune in privinta compartimentarii incendiilor, avand la dispozitie mai multe variante identice ca rezistenta la foc, complet diferite ca structura si cu beneficii net superioare ca aspect si impact vizual: designuri personalizate si sticla perfect transparenta fara impuritati vizuale sau elemente interne de sustinere.
 
Tamplaria din aluminiu rezistent la foc este disponibila intr-o gama impresionanta de modele datorita tehnologiei de ultima generatie implementata in proiectarea si executia fiecarei componente destinate pentru aplicatii atipice precum compartimentarea de incendiu si limitarea propagarii focului.
 
Datorita parametrilor de performanta obtinuti datorita constructiei robuste si prin consecinta, a capacitatii de izolare termica a sticlei rezistente la foc, usile antifoc vitrate sunt ideale pentru utilizarea atat in aplicatii de interior cat si in aplicatii de exterior, dupa necesitatile sau specificatiile emise de inspectorul PSI.
 
Datorita tehnologiei moderne se pot executa usi din tamplarie de aluminiu rezistent la foc pentru aplicatii de interior ce contribuie si sporesc considerabil accentele vizuale de ansamblu, integrandu-se cu usurinta in medii cu variate obiecte de decor interior.
 
Luminozitatea naturala este un principal avantaj de ordin estetic, datorita suprafetei generoase de sticla cu un coeficient ridicat de transmisie luminoasa, raspandindu-se in incaperile adiacente neobstructionate. Pe langa nota de profesionalism oferita de designul minimalist si transparenta din mediul respectiv, lumina naturala bogata ofera totodata si o stare de confort ambiental care stimuleaza productivitatea inhabitantilor.
 
In unele situatii nu este important gradul de luminozitate pe cat este de necesara inspectarea si vizualizarea incaperilor comunicante, in acest caz punandu-se accentul pe coeficientul de transparenta a sticlei canatului. Acest exemplu este valabil in special in sectorul comercial.
 
Toate elementele metalice ale usii: rama canatului si tocul pot fi vopsite la alegere in una din culorile paletei RAL din oferta standard. Finisajul standard este inclus in pretul total al usii, insa daca doriti sa optati pentru oricare alta culoare din gama RAL, se tarifeaza suplimentar conform listei de preturi.
 
Tamplaria din aluminiu rezistent la foc ofera protectie impotriva incendiilor pe durate de 30, 60, 90 si 120 de minute, iar datorita etanseitatii la foc si la fum sunt ideale pentru utilizarea in caile de evacuare, oferind suficient timp pentru parasirea cladirii in conditii de siguranta.
 
Tocul usilor antifoc vitrate permite atasarea unei luminatoarelor laterale respectiv a unei supralumini cu aceiasi parametri de performanta in caz de incendiu. Atat supralumina cat si luminatoarele laterale pot fi vopsite in aceeasi culoare a usii antifoc vitrate.
 
Un alt avantaj al tamplariei din aluminiu antifoc tine de limitarile dimensionale, avand posibilitatea inchiderii golurilor de dimensiuni mari, peste cele conventionale intalnite la usile simple.
 
Tamplaria din aluminiu rezistent la foc devine din ce in ce mai populare in proiectele din institutiile de sanatate respectiv in proiectele rezidentiale colective, unde siguranta este un criteriu vital.
 
Noi putem oferi siguranta si rafinamentul estetic la pachet, la cele mai competitive preturi de pe piata, pentru a va incuraja sa investiti in protectia familiei si a locuintei dumneavoastra, pentru orice urgenta.