Usile sectionale reprezinta urmatoarea generatie de solutii industriale de compartimentare. Moderne, inovatoare tehnologic si flexibile, noile usi sectionale industriale sunt proiectate sa va mentina activitatea in perpetua miscare, indiferent de conditiile climatice in care va incadrati, datorita constructiei inteligente cu proprietati excelente de izolare termica.
 
Usile sectionale industriale ofera un considerabil aport estetic spatiului in care sunt montate, prin designul modern si elementele functionale care intra in componenta usii.
 
Cu acest produs aveti la dispozitie nenumarate optiuni de finisaje in culori din paleta RAL, pe langa cele stabilite in oferta standard. Aplicarea de culori non-standard se face contra cost si se precizeaza cu atentie in momentul efectuarii comenzii.
 
In plus, aveti la dispozitie o multitudine de configuratii de vitraje care va permit inspectarea si comunicarea cu exteriorul. Echiparea usilor sectionale cu ferestre nu compromite gradul de izolare termica.
 
Aceste caracteristici fac usile sectionale industriale perfecte pentru aplicatii ca:

  • Depozite
  • Centre de logistica
  • Garaje
  • Parcari subterane
  • Fabrici
  • Sisteme de andocare
 
Structura robusta si rezistenta a usilor sectionale industriale intruneste cele mai inalte standarde si respecta cele mai exigente cerinte. Combinatia de paneluri ranforsate rezistente la vant si clasa 3 de etanseitate la apa, presiune atmosferica si permeabilitatea aerului, formeaza un produs superior estetic si din punct de vedere al durabilitatii.
 
Usile sectionale industriale sunt dovada a implicarii unei echipe de profesionisti cu o bogata experienta in domeniul sistemelor industriale de compartimentare, asigurandu-va in permanenta siguranta si performanta de care aveti nevoie.
 
In cazul in care se doreste mentinerea unui climat interior cu conditii stricte, puteti monta in cadrul usii sectionale, o usa pietonala cu aceiasi parametri de performanta. Astfel, volumul curentilor de aer creati va fi redus la minim.
 
Usile sectionale industriale sunt ideale pentru statiile de andocare din halele de depozitare si aprovizionare. In functiile de conditiile de lucru, caracteristicile usilor sectionale pot diferi de la proiect la proiect, dupa dimensiune, forma, intensitatea traficului, necesitatea izolarii termice si alte specificatii.
 
Usile sectionale vitrate sunt concepute pentru spatiile in care se doreste o transmisie luminoasa bogata, expunere directa a bunurilor si vizibilitate din ambele sensuri. De regula, aceste criterii se regasesc cu preponderenta in showroom-uri, statii de pompieri si alte aplicatii unde se doreste un volum cat mai mare de lumina naturala din exterior.
 
Canatul usii culisante gliseaza in plan paralel sau perpendicular cu acoperisul, eliberand complet golul de trecere si fara a obstructiona traficul din raza de deschidere a usii, respectiv in laterale.
 
Usile sectionale vitrate sunt executate din profile de aluminiu anodizat sau vopsit, iar geamul propriu-zis este constituit din una sau doua randuri de sticla acrilica.
 
Structura acestor usi este proiectata pentru a intruni toate cerintele operationale si de siguranta emise de Comitetul European de Normatizare (CEN).
 
Indiferent ca vorbim despre o usa sectionala rezistenta la foc pentru compartimentarea de incendii, sau despre o usa sectionala utilizata in aplicatii rezidentiale ca usa de garaj, toate modelele detin panouri profilate special impotriva prinderii degetelor in articulatiile sectiunilor, iar cablurile si arcurile de contragreutate sunt protejate impotriva ruperii sau cedarii, in eventualitatea deteriorarii unor componente anexe de care depinde functionalitatea acestora.
 
Usile sectionale cu suprafata canatului mai mare de 32 metri patrati, sunt dotate cu sisteme de franare magnetica cu amortizor cu arc in cadrul actuatorului.
 
In cazul avarierii angrenajului in timpul deschiderii sau inchiderii usii sectionale, viteza si directia nu sunt afectate, datorita dispozitivului de blocare cu palan.
 
Un avantaj de o maxima importanta al acestui sistem de inchidere il reprezinta mentenanta minimala si cu costuri reduse, datorita constructiei inteligente al ansamblului care nu necesita reparatii periodice costisitoare, fata de alte solutii obisnuite.