Usile metalice pietonale izolate si de interior de la HSL sunt proiectate de specialisti de renume mondial care va garanteaza siguranta proiectului.

HSL va ofera solutii de acces pietonale pentru orice aplicatie si va sustine in obtinerea aspectelor corelate ale fatadelor cladirii in cazul usilor metalice de exterior (izolate), sau interioarelor (usi metalice cu fagure de stabilizare) in combinatiile pe care vi le propuneti.

Oricare ar fi caracteristicile tehnice pe care le cautati la o usa metalica, cu HSL puteti ingloba urmatoarele functionalitati:

  • etanseitate la fum DIN 18095
  • izolare fonica DIN EN ISO 717-1
  • izolare termica
  • rezistenta la foc

La usile metalice pietonale din sectorul industrial, eficientamecanica este alaturi de functia de protectie o trasatura a calitatii.

Rezultatele testelor complexe efectuate pe materiale asigura, in cazul unei intretineri corespunzatoare, o functionare fara probleme pe o perioada net mai indelungata fata de solutiile de acces conventionale.

In paralel cu testele efectuate pentru ciclurile de inchidere – deschidere, elementele constructive speciale sunt testate minutios.

Usile metalice de la HSL nu sunt doar usi tehnice, bucurandu-se de un aspect similar unor usi simple de interior sau de exterior alese pentru impact vizual si pentru integrarea in obiectiv.

Acest detaliu reprezinta un avantaj atat pentru arhitect cat si pentru antreprenor, reusind sa se ajunga la un acord de ambele parti, ingloband functionalitatea cu esteticul.

Usile metalice de interior sunt concepute pentru traficul pietonal intesiv si constant, facand fata cu succes in mediile din sectorul industrial, comercial sau administrativ.

Structura robusta a usilor metalice de interior le ofera rezistenta, durabilitate la utilizare pe perioade indelungate si stabilitate la deformatii in urma exploatarii si aplicarii de socuri mecanice.

Atat usile metalice de interior cat si cele izolate sunt livrate standard cu toc de colt de 2 mm grosime si cu o rezervă de 30 mm pentru inglobare in pardoseala.

Tocul este prevazut cu garnitura de etansare şi bride sudate pentru fixare in zidarie.
Optional se pot livra tocuri care imbraca zidul, tocuri pentru gips carton sau tocuri bloc, fiecare avand modalitati diferite de prinderi.

In completarea acestor caracteristici, usile metalice de interior sunt disponibile cu accesorii speciale pentru complementarea functionalitatii, iar suprafetele pot fi vopsite in variate culori din paleta RAL.