Tel: +40 752 032 068 | +40 752 032 069|E-mail: office@hsl.ro

Rulouri Antifoc

//Rulouri Antifoc
Rulouri Antifoc 2017-04-21T12:06:39+00:00

RULOURI ANTIFOC

Protectie antifoc si economie de spatiu.

Datorita simplitatii structurale ale designului, rulourile antifoc ocupa foarte putin spatiu la instalarea in golul de trecere.

Conformitate cu standardele europene.

Rulourile antifoc sunt inchideri industriale ce se fabrica doar la comanda, conform tabloului de tamplarie si a altor specificatii tehnice din proiectul arhitectural.

Dupa productie fiecare rulou antifoc este testat pentru stabilirea conformitatii cu standardele europene de calitate si de siguranta.

Proiecte diferite, functionalitate identica.

Rulourile antifoc de la HSL pot fi livrate in diverse variante: din profile metalice sau din material textil, ambele designuri avand aceeasi functionalitate si destinatie de utilizare.

Cortinele antifoc se executa numai la comanda, in functie de dimensiunile solicitate de client. Aceste inchideri industriale au rol de compartimentare a incaperilor afectate de incendiu, de spatiile care trebuie sa asigure evacuarea in conditii de siguranta. Sunt compuse din ax rotativ, ghidaje laterale, cortina din material antiinflamabil, bara inferioara si panou de control.

Ambele variante de rulouri antifoc sunt folosite cu precadere in centrele comerciale si in zonele destinate publicului larg unde spatiul este limitat iar accentele vizuale sunt importante.