Tel: +40 21 346 42 33|E-mail: office@hsl.ro
Tel: +40 21 346 42 33|E-mail: office@hsl.ro

Usi de Spital

USI DE SPITAL


USI DE SPITAL - GAMA VARIATA DE SOLUTII DE ACCES CARE RESPECTA STANDARDE STRICTE CONFORME EXIGENTELOR DE IGIENA SI SIGURANTA PUBLICA SPECIFICE INSTITUTIILOR DIN SISTEMUL MEDICAL

Sunt executate din materiale de calitate deosebita, inglobeaza cele mai noi tehnologii. Procesul de productie este standardizat si atent controlat de personal calificat cu expertiza si experienta vasta in domeniu.

Pentru incaperile cu raze X oferim usi antiradiatii placate cu plumb, atat pe balamale cat si culisante.

Acolo unde igiena si mediul steril sunt primordiale recomandam usile ermetice din inox sau laminate cu HPL. De obicei, reprezinta alegerea ideala pentru salile de operatie.

Usile metalice de interior, usile laminate HPL cu toc metalic sau din aluminiu sau usile laminate CPL cu toc din MDF sunt recomandate pentru solutiile de acces comune la interior. Pot fi folosite ca usi pentru cabinete medicale, usi pentru saloane de pacienti, sali de asteptare, etc.

Pentru spatiile cu nivel de umiditate ridicat, cum ar fi toaletele sau incaperile cu dusuri, optime sunt usile laminate HPL si CPL. Acestea sunt rezistente la umiditate si impiedica acumularea si dezvoltarea bacteriilor, fungilor si a altor agenti patogeni.

Usile din inox, culisante sau batante, au proprietatea de a reduce la minimum coeficientul de trasmisie termica, fiind ideale pentru spatiile de depozitare ale produselor farmaceutice sau pentru alte spatii cu temperatura controlata.


Subcategorii de produse

Produse

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top