Tel: +40 752 032 068 | +40 752 032 069|E-mail: office@hsl.ro

Usi Antifoc

/Usi Antifoc
Usi Antifoc 2017-04-21T12:06:39+00:00

USI ANTIFOC

Focul gaseste intotdeauna o cale de a se raspandi - mai putin insa in cazul usilor antifoc de la HSL.

Pentru trasee de evacuare in siguranta si iesiri de urgenta, HSL garanteaza calitatea si ofera cele mai bune solutii de protectie antifoc care se ridica la nivelul celor mai mari hazarde de incendiu, in special datorita constructiei robuste si designului etans care asigura si protectie antifum.

Fiecare proiect este diferit, fiecare client este unic.

De aceea, noi va oferim usi antifoc care pot indeplini cerintele specifice fiecarui proiect de constructii sau de renovare. Echipa HSL va pune la dispozitie usi antifoc cu aplicatii specifice, atat pentru interior cat si exterior. Pe langa dimensiunile standard ale usilor antifoc pe balamale pe care le detinem in stoc, putem livra la comanda modele de usi antifoc cu dimensiuni non-standard, specifice tabloului de tamplarie din proiect. In gama de produse HSL veti mai gasi usi antifoc industriale cum ar fi : usi antifoc sectionale, culisante, cortine sau rulouri antifoc, toate acestea sunt executate din materiale si tehnologii de varf care va garanteaza eficienta in functionalitate, rezistenta si durabilitate superioare. Imbinam cu succes siguranta si transparenta cu usile antifoc vitrate care ofera acelasi impact estetic oferit de usile de sticla din profile de aluminiu sau otel, fiind ideale atat pentru interior cat si exterior.
Usile antifoc pe balamale disponibile cu unul sau doua canate sunt perfecte pentru orice proiect arhitectural datorita claselor de protectie la foc diversificate, iar in cazul usilor antifoc industriale puteti ingloba sau anexa usi pietonale etanse la fum cu acelasi grad de rezistenta la foc, permitandu-va astfel sa va incadrati in normele de siguranta publica in ceea ce priveste caile de evacuare de urgenta. Pentru toate stilurile de usi antifoc punem la dispozitie o gama larga de culori si modele cu un design modern si foarte rezistent. Oferim orice suprafete cu o gama larga de caracteristici functionale: rezistenta la foc, protectie antiefractie si izolare fonica. Certificat în conformitate cu reglementarile internationale. In aceasta categorie sunt prezentate usi antifoc metalice vopsite sau din lemn. Aici gasiti detalii tehnice, fotografii si preturi. Usile antifoc sunt insotite de Aviz si Agrement Tehnic, agrementul certificand rezistenta la foc a usilor.