Tel: +40 752 032 068 | +40 752 032 069|E-mail: office@hsl.ro

CORTINE ANTIFOC

/CORTINE ANTIFOC
CORTINE ANTIFOC 2017-04-21T12:06:38+00:00

CORTINE ANTIFOC

Bariera antiincendiu cu stil si simplitate.

Noile trenduri in materie de protectie antifoc abordeaza finetea si flexibilitatea. Desi la prima vedere inspira un produs delicat si fragil, cortinele antifoc detin aceeasi rezistenta intalnita si la celelalte usi antifoc industriale.

Avantajele cortinelor antifoc industriale sunt clare si convingatoare de la prima vedere.

HSL furnizeaza cortine antifoc clasificate EI respectiv EW cu durate de rezistenta la foc de pana la 120 de minute. Cortinele antifoc EI poseda excelente proprietati de izolare termica si etanseitate la foc si fum, iar cortinele antifoc EW formeaza o bariera eficienta impotriva radiatiilor termice.

Atat cortinele antifoc EI cat si cortinele antifoc EW sunt recomandate pentru exterior si pentru interior. Astfel, o pondere foarte mare o capata utilizarea in randul centrelor comerciale unde spatiul este un detaliu de o inalta importanta.

Combinatiile fascinante de materiale flexibile ignifuge de cea mai buna calitate, precizia si tehnologia de varf implementata in procesul de productie al cortinelor antifoc fac din aceste solutii tehnice un produs unic.

Cu HSL Solutions orice este posibil, pentru noi nici o dimensiune nu reprezinta un impediment.

Aveti posibilitatea integrarii cu succes a acestor cortine in aspectul general al fatadei exterioare, avand garantia aceluiasi impact vizual la utilizarea cortinei antifoc si in interior, asortandu-se cu orice element de decor interior.

Indiferent care sunt conditiile de spatiu, cortinele antifoc va ofera spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra fara a obstructiona catusi de putin traficul pietonal din ambele sensuri de mers.

Beneficiati de un aspect finit fara defecte si de o functionalitate impecabila cu cortinele antifoc de la HSL.